O Galuega Fa'apitoa ole sikafu Silika

O sikafu silika e iai sona sao taua ile fale gaosi oloa.E malu ma lamolemole, ma e sau i lanu matagofie.Pe a pikiina se oloa taugata faʻatasi ma sitaili faʻamamaina, o le filifiliga sili lea.E maua ai le tumau o le ie, fa'afefeteina ma lona lagona fa'anatura fa'alelei, ma e vaivai pe a pa'i i se iila matagofie ma le iila susulu.O se sikafu silika o se mea fa'aoga e tumau i le olaga atoa.E mafai ona ofuina faʻalelei nonoa i le ua poʻo lima e pei o se pulupulu, e faʻaopoopo ai sina lanu ma mafanafana i lou ofu.Afai o loʻo e suʻeina se meaalofa fiafia mo lena tagata faʻapitoa, o le aoina matagofie o sikafu silika o le a faʻaopoopoina le lanu lanu i soʻo se faʻapotopotoga.O sikafu silika e mafai ona ofuina e faʻatusalia ai teuga poʻo le masani.E le gata i lea, o sikafu silika e lelei foi mo tamaitai e ofuina e faʻaalia ai o latou itu aulelei ma fafine.O le a le mea e sili atu, o sikafu silika e mafai ona liua i luga, ato, fusi, afifi tapulima ma isi mea.

1. Auala e fai ai se sikafu silika e fai ma pito i luga
O le laasaga muamua o le faʻamautinoa o loʻo e amata i se sikafu e lava lona lapoʻa, ma o le mea moni, o se sikafu faʻataʻitaʻi e sili ona lelei le lapoʻa.I le sikuea 35 inisi, e lava lona lapoa e ufiufi uma vaega e te manaʻo e ufiufi aʻo faʻatagaina pea mo sina fetuutuunai.Aua e te popole pe afai e leai sau tupe e maua ai se sikafu matagofie, poʻo se sikafu e fai i le silika moni.Mo ni nai tala, e mafai ona e mauaina se sikafu e sa'o le lapopoa i toetoe lava o so'o se faleoloa taugofie po'o le tuai.E 7 auala e fai ai se sikafu silika e fai ma pito i luga.Mo se faʻataʻitaʻiga, tasi-tauʻau, tafatolu pito i luma, ua halter ma filifili filifili, fusiua pito i luma, faʻamau ua, fusi lima ma tapulima luma.

图片1
图片2

2. Auala e nonoa ai se sikafu silika ile ato lima
①Nofo i luga o le fusi
O se tasi lea o auala sili ona faigofie e luelue ai lau sikafu: ta'ai i luga ma nonoa i se nonoa se tasi i se tasi o fusi o lau ato, ma tu'u ai pito e tautau saoloto.
② Nonoa i se aufana
E le taumateina o se tasi o auala sili ona manaia e fai ai lau ato: ma se aufana!Na'o le nonoa i se tasi o au po'o se fusi o lau ato, ma aua le fefe e ta'alo i ai se'ia foliga sa'o.
③Taigi faataamilo i le au
Mo lenei va'aiga, e sili le fa'aoga o se ato e malo ma sa'o 'au: na'o le ta'avale lau sikafu, nonoa le tasi pito, ma fa'amau fa'ata'amilo i le au a'o le'i fa'amauina le pito matala i le isi itu.

 

3. Auala e fai ai se sikafu silika e fai ma fusi
①Scarf na'o nonoa i le puimanava: fa'aoga se sikafu fa'aumiumi, o se sikafu fa'atafafa 36x36" (90x90cm) po'o se sikafu fa'afafa tele fa'aopoopo e gaugau i se fusi umi.Ona fusi lea i lou puimanava.Lua filifiliga: nonoa i se nonoa lua ma tuu pito e lua e tautau i lalo pe fai se aufana i luma.Mo se pa'i malie, mafaufau e uiga i le fa'asi'u o lou fusipa'u siliki ile itu.
②Lua po'o le itu afa fusipa'u: toso lau sikafu i le lua pe tolu o lou fusi fa'amau (i luma po'o le itu) ma nonoa.O lenei sitaili e mafai ona faia i se sikafu uumi uumi po o se sikafu 36x36" (90x90cm). E aoga foi i se sikafu la'ititi e pei o le sikafu sikuea 27x27" (70x70cm).
③Scarf and buckle: fa'aoga se fusi po'o se mama sikafu.Fa'ase'e le sikafu i totonu.Ona nonoa lea o pito sikafu taitasi i itu taitasi o le fusi ma tuu i totonu. O le isi filifiliga: afai e lava lou sikafu, e mafai ona e nonoa i lou tua.
④Peti po'o le Trench afa i tua fusipa'u: toso lou sikafu i fa'amaufa'ailoga pito i tua o lou peleue ma nonoa i se nonoa fa'alua.

图片3

Taimi meli: Nov-04-2022