Fufulu Silika Manaia e Fa'aopoopo ai se Taamilosaga Manaia i ou Laei masani

O sikafu silika e ave'esea i taimi uma elemene le manaia a'o fa'aopoopo atili le loloto i foliga atoa o se tagata.O le agai i tua atu o lana matafaioi autu o le faʻamafanafanaina o le ua poʻo le laveaʻiina oe mai se aso leaga o lau lauulu pe a e nonoa i lou ulu mo se laulu lalelei, e mafai ona latou faʻaopoopoina le fatufatuga faʻalelei i soʻo se teuga.Faatasi ai ma le suʻesuʻega i le mafaufau, o le fasi mama e puʻeina le gaioiga ma le fiafia o le savali i luga o auala pisi ma faʻafeiloaʻi i luga o le alu, e mafai ona faʻapipiʻiina e pei o se sikafu, ufiufi faʻaofuofu, afifi ma isi mea mo le tagata malaga i le lalolagi.E mafai foʻi ona e ofuina sikafu e pei o pito i luga i auala malulu, ma e mafai ona matou fai atu e aoga le faʻatau.O lea, ua o'o i le taimi e mafaufau ai i fafo atu o le atigipusa ma tu'u sikafu e fa'afiafia ai i lau ta'aloga fa'alelei.

① O sikafu siliki sikuea matagofie o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga masani ma vintage. Faia i le 100% mulberry, e tuʻuina atu ai se paʻi vaivai ma lamolemole. O le tuʻufaʻatasia o lanu uliuli ma le auro i luga o le sikafu e maua ai se lustre e le mafaafitia.Ma o le a fetaui lelei ma soʻo se mea e te ofuina talu ai o sikafu silika sikuea o se faʻataʻitaʻiga masani.

sikafu silika mananaia e fa'aopoopoina ai se ta'amilosaga manaia i ou la'ei masani (1)
sikafu silika mananaia e fa'aopoopoina ai se milo manaia i ou la'ei masani (2)

② O se sikafu lolomi e tele-lanu fa'atasi ai ma mamanu fa'afiafia uma e galue e pei o se aulelei i so'o se mea e te ofuina.O se sikafu lanu pastel lea ma fa'ailoga fa'ata'ita'i uma e faia i le manava, ie satin.O se sikafu lelei mo le fa'aoga i taimi uma, o le tasi lenei e umi ma lava le lautele mo le fa'aogaina fo'i.

③ Faʻatasi ai ma fugalaʻau felanulanuaʻi uma, o se sikafu mataʻina ma faʻapitoa e fetaui lelei ma soʻo se mea e te ofuina ona o ona lanu lanu mama.O le lanu fa'anatura tu'ufa'atasia fa'atasi ai ma fa'amatalaga manino-laina e fai ai se filifiliga e leai se fa'alavelave.

sikafu silika mananaia e fa'aopoopoina ai se milo manaia i ou la'ei masani (4)
sikafu silika aulelei e fa'aopoopoina ai se ta'amilosaga manaia i ou la'ei masani (3)

Na'o le pau lava lena, o sikafu silika mata'ina e mafai ona fa'amamafa uma ai ou foliga.


Taimi meli: Me-12-2022